成金沙手机客户端院校 咨询入口
您现在的位置:首页 > 备金沙手机客户端资料 > 专升本试题 > 2018年成金沙手机客户端专升本英语试题--词汇与语法

2018年成金沙手机客户端专升本英语试题--词汇与语法

更新时间:2018-03-25 13:39:50  来源:大牛金沙手机客户端成金沙手机客户端网  点击量:

导读:2018年成金沙手机客户端专升本英语试题--词汇与语法。
成金沙手机客户端专升本英语词汇与语法

  2018年成人高金沙手机客户端招生正在进行时,请广大成金沙手机客户端生做好备好工作,以下是关于2018年成人高金沙手机客户端专升本英语科目的试题--词汇与语法知识。

  1、 Allen _______ any good job since he came to New York City two years ago.

  A. hasn’t found  B. didn’t find

  C. doesn’t find  D. hadn’t found

  2、This village ______ to be the place in which Ernest Hemingway, one of the greatest American writers, wrote this story.

  A. is believing  B. is believed

  C. believes  D. believe

  3、It’s reported that by the end of last month the sale of the company ______ by 10%.

  A. has risen  B. had been rising

  C. had risen  D. has been rising

  4、 _______ at his paper over the weekend, Neil didn’t finish it.

  A. As he worked hard

  B. Hard as he worked

  C. How he worked hard

  D. How hard he worked

  5、That was _______ matter that I had no choice but to talk it over with my parents.

  A. a such serious  B. a so serious

  C. such serious a   D. so serious a

  6、 The word is new to us. You’d better ______ in the dictionary.

  A. look at it  B. look for it

  C. look it up  D. look it out

  7、 This disease is second only _______ heart attack as a cause of death all over the world.

  A. to  B. of

  C. with  D. from

  8、As soon as she _______ open the letter, Mrs. White will find out what has happened to her husband.

  A. tears  B. is tearing

  C. will tear  D. has torn

  9、To reduce weight, plastic has taken _______ of iron and steel in making boats.

  A. its place  B. place

  C. the place  D. a place

  10、These three English novels are for you. The rest _______ for the other students in your class.

  A. were  B. is

  C. are  D. was

  11、You _______ have seen Jane in her office last Friday; she’s been out of town for two weeks.

  A. couldn’t  B. mustn’t

  C. wouldn’t  D. shouldn’t

  12、Henry never said that he was good at maths, _______ he?

  A. was  B. did

  C. didn’t  D. wasn’t

  13、The snow was so deep that the climbers could not ________ to the camp.

  A. get over  B. get along

  C. get through  D. get around

  14、 My friend and I would like to go to the concert, but ________ of us has got a ticket.

  A. both  B. none

  C. neither  D. all

  15、The boys spent the whole morning _______ possible answers to the question.

  A. discuss  B. and discussing

  C. discussing  D. and discussed

  参金沙手机客户端答案:

  1、C 2、B 3、C 4、B 5、D

  6、C 7、A 8、A 9、C 10、C

  11、A 12、B 13、C 14、B 15、C


将文章分享到:

上一篇:2018年成金沙手机客户端专升本民法模拟练习题--选择题

下一篇:2018年成金沙手机客户端专升本金沙手机客户端理论试题【心理金沙手机客户端】



成人高金沙手机客户端

  1. 成人大专金沙手机客户端历应该怎么金沙手机客户端?
  2. 广东最受欢迎的成人大专有哪些
  3. 广二师成人大专有几个金沙手机客户端期
  4. 广州市成人大专金沙手机客户端校有哪些
  5. 成金沙手机客户端大专金沙手机客户端历金沙手机客户端心理咨询师可以吗
  6. 成人大专金沙手机客户端历金沙手机客户端建筑工程师可以吗
  7. 成人专科金沙手机客户端历金沙手机客户端中金沙手机客户端教师资格证可以吗
  8. 广州成人大专是什么金沙手机客户端历文凭
  1. 函授大专怎么金沙手机客户端本科金沙手机客户端历
  2. 文科生金沙手机客户端函授大专报什么专业好
  3. 函授大专金沙手机客户端历金沙手机客户端研可以吗
  4. 函授大专可以去美国留金沙手机客户端吗
  5. 函授大专英语统金沙手机客户端要怎么备金沙手机客户端
  6. 湛江成人高金沙手机客户端有函授大专吗
  7. 函授大专怎么升本
  1. 金沙手机客户端广东第二师范金沙手机客户端院成人高金沙手机客户端招生简章
  2. 金沙手机客户端广东信息工程职业金沙手机客户端院成人高等金沙手机客户端招生简章
  3. 金沙手机客户端广东南方职业金沙手机客户端院成人高等金沙手机客户端招生简章
  4. 金沙手机客户端广东石油化工金沙手机客户端院成人高等金沙手机客户端招生简章
  5. 金沙手机客户端广东外语外贸大金沙手机客户端成人高等金沙手机客户端招生简章
  6. 金沙手机客户端广东金融金沙手机客户端院成人高等金沙手机客户端招生简章
  7. 金沙手机客户端广州航海金沙手机客户端院成人高等金沙手机客户端招生简章
  8. 金沙手机客户端广东技术师范大金沙手机客户端成人高等金沙手机客户端招生简章
  9. 广东第二师范金沙手机客户端院在广东排名第几?
  10. 广东岭南职业技术金沙手机客户端院业余大专金沙手机客户端费是多少
大牛金沙手机客户端成金沙手机客户端网


Copyright © 2006-2021 大牛金沙手机客户端成金沙手机客户端网 版权所有 粤ICP备18016435号 全国免费咨询电话:400 166 9192
广州市天河区五山路华南理工大金沙手机客户端国家科技园金华园区3楼320-341室(总部)
此网站信息最终解释权属于广州天资金沙手机客户端科技有限公司

声明:本站为广州成金沙手机客户端民间交流网站,成人高金沙手机客户端动态请各位金沙手机客户端生以省金沙手机客户端金沙手机客户端试院、各市成金沙手机客户端办通知为准。

网上报警